MASTERCHEF a încheiat preselecţiile pentru SEZONUL 4

0
141

 

Zăpada şi viscolul nu i-au ţinut în case pe românii pasionaţi de gătit, care s-au prezentat cu mic cu mare la preselecţiile MASTERCHEF organizate în Capitală pentru SEZONUL 4.
 

 

 

 

După Cluj şi Iaşi, unde caravana show-ului de la Pro Tv a ajuns pentru prima oară în istoria sa, sute de bucătari amatori s-au înghesuit week-endul care tocmai s-a încheiat la preselecţiile de la World Trade Center Hotel Pullman.

De toate vârstele şi de profesii diferite, cei care aspira la un loc în competiţia care va începe în această primăvara la Pro Tv şi-au pus la bătaie talentul culinar şi s-au prezentat cu cel mai bun dish pe care ştiu să-l prepare, în speranţa că vor primi „paşaportul” pentru următoarea etapa a concursului.

Fie că au mizat pe deserturi delicioase şi sofisticate, fie că au apelat la combinaţii surprinzătoare sau feluri exotice, bucătarii amatori sosiţi la Bucureşti din toată ţara au sperat că vor intra în competiţia pentru cel mai râvnit şorţ de bucătar din România.

 

 

 

Nici foştii concurenţi nu au putut sta departe de emisiunea care le trezeşte atâtea amintiri plăcute, astfel încât o parte dintre ei au venit la preselecţii. Nini, simpaticul concurent din sezon al doilea, a fost prezent pentru a-şi susţine o bună prietenă, aspirantă şi ea la un loc în show-ul de la Pro Tv, dar şi pentru a le da sfaturi celorlalţi candidaţi. La rândul lor, şi Alex Cârţu, cunoscut drept “Teacher”, dar şi Petru Buiuca, primul MASTERCHEF al României, au venit la preselecţiile din Bucureşti şi au retrăit emoţiile primei etape a concursului. “MASTERCHEF îţi schimbă viaţa!”, a recunoscut Petru. Acesta a vorbit şi despre felul cum i-a schimbat acest show viaţa la aproximtaiv doi ani de la câştigarea titlului de MASTERCHEF. “E primul lucru pe care îl spun şi îl simt! Înainte eram un fan al mâncării, acum îmi fac o carieră, superbă, în acest domeniu. Este locul şi experienţa care mută munţii din loc. Şi nu numai pentru mine, că sunt câştigătorul primei ediţii, ci pentru toţi cei care am călcat pe aici. Le-am spus tuturor celor care au venit la preselecţii să aibă inima deschisă şi să mizeze pe pasiunea pentru gătit. Asta spun totdeauna: oricât de actor eşti, mâncarea nu minte”, a mai spus acesta.

 

Anul acesta, caravana MASTERCHEF a ajuns în Cluj, Iaşi şi Bucureşti şi a strâns laolaltă mii se români pasionaţi de cooking, dornici să ajungă în cursă pentru marele premiu de 50.000 de euro şi pentru trofeul care le va schimba viaţa.

 

Sursa: gandul.info

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments