Cătălin Moroșanu critică CJ Iași pentru lipsa de interes și a finanțării sportului de performanță

0
81

Tineretul Democrat Liberal Iaşi condamnă atitudinea CJ Iaşi cu privire la bugetul acordat Tineretului şi Sportului. Este al doilea an consecutiv când bugetul Comisiei de Sport şi Tineret din cadrul CJ Iaşi este transferat Fundaţiei Sportului Ieşean care sprijină din banii contribuabilor ieşeni o echipă de fotbal neperformantă, care se afla în eşalonul 2 al ligii de fotbal din România.

 

„Suntem cu toţii mâhniţi că nu se investeşte în viitorul nostru, noi formăm viitoarea elită a Iaşului. Banii puteau fi folosiţi pentru toţi sportivii din Iaşi, ei fiind ambasadorii acestui frumos oraş.

Orice activitate de tineret nu mai poate fi susţinută în condiţiile în care bugetul pentru Tineret şi Sport este zero.
Este o palmă dată sportului ieşean. Sportul ieşean este unul de subzistenţă, în care performanţă nu este susţinută de autorităţile locale.
Ne învârtim în acelaşi cerc viciios în care banii se dau pe criterii şi înţelegeri politice, tinerii şi sportivii din oraşul Iaşi fiind singurii care suferă, pasul promis către viitor fiind doar o promisiune deşartă.
Nu este normal să nu primim ceea ce ni se cuvine, nu dorim decât să ne desfăşurăm activităţile în armonie şi să fim alături de toţi tinerii din oraşul şi din judeţul Iaşi”, se arată în comunicatul oficial al TDL Iași.

„Vă mulţumim dragi guvernanţi că vă pasă de viitorul nostru !”, a declarat ironicCătălin Moroşanu, Preşedintele TDL Iaşi.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments