4.380 ţigarete de contrabandă confiscate de inspectorii vamali de la BVF Albiţa

0
69

În noaptea de 5 spre 6  februarie 2014, inspectorii de la Biroului Vamal de Frontieră Albiţa au reţinut în vederea confiscării 4.380 ţigarete de contrabandă descoperite într-un autocar ce venea din Republica Moldova şi avea ca destinaţie finală Italia. Autoritatea vamală a sancţionat şoferul cu amendă contravenţională în valoare de 7.000 lei.

 

În noaptea de 05 spre 06 februarie 2014, s-a prezentat pentru control vamal la Biroul Vamal de Frontieră Albiţa, un autocar marca SETRA, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român. Autocarul, care efectua o cursă regulată pe ruta Moldova – Italia, aparţine unei firme de transport din România.

 

La controlul vamal amănunţit efectuat în baza analizei de risc, inspectorii vamali au descoperit 4.380 bucăţi de ţigarete WINSTON, ascunse sub o placa OBS aflată în compartimentul dormitor, lângă scara de acces de la mijlocul autocarului.

           

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări. Şoferul autocarului a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 7000 lei. Amenda a fost achitată iar autocarul şi-a continuat drumul.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments