Actorii Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au despărţit de Crăciun, întrucât îşi doresc lucruri diferite în viaţă, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani, informează presa americană.
Cei doi actori, a căror relaţie a început în 2011, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Destine la răscruce/ The Place Beyond the Pines”, şi care au rămas apoi extrem de discreţi în legătură cu viaţa lor personală, s-au despărţit de Crăciun, întrucât îşi doresc lucruri diferite.
„Au început să aibă probleme în cuplu încă din septembrie. Au decis să se despartă definitiv, în linişte, în jurul Crăciunului. Nu există ranchiună între ei”, a declarat un apropiat al starului.
„Ştiau că era timpul pentru a face următorul pas şi să se căsătorească. Însă niciunul dintre ei nu era sigur că îşi doreşte asta. El şi-a făcut bagajele şi s-a mutat în Canada pentru o vreme. A simţit că are nevoie de o pauză, departe de presă, pentru a-şi regăsi puterea de concentrare”, a adăugat aceeaşi sursă.
Dorinţa lui Ryan Gosling de a întemeia o familie şi pasiunea Evei pentru luminile reflectoarele au dus la destrămarea cuplului.
Eva Mendes a recunoscut într-un interviu anterior că nu era interesată de ideea de a deveni mamă: „Cu siguranţă nu mă gândesc să devin mamă. Nu pot să-mi imaginez asta. Sunt prea egoistă”.
Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a fost crescută în credinţa romano-catolică şi a dorit la un moment dat să devină călugăriţă. A urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum „Zi de instrucţie/ Training Day” (2001), „Noaptea e a noastră/ We Own the Night” (2007), „Demon pe două roţi/ Ghost Rider” (2007) şi „Păcatele unui poliţist – Ultimul apel: New Orleans” (2009).
Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele „Jurnalul/ The Notebook”, „Blue Valentine”, „Cursa/ Drive” şi ” The Ides of March” fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love” şi „The Place Beyond the Pines”.
(Sursa: gandul.info)