Alexandru Arşinel face mărturisiri la 45 de ani după căsătorie

0
71

 

 

Căsătorit de 45 de ani, actorul Alexandru Arşinel spune că, în ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului, relaţia cu soţia lui, Marilena, este şi acum la fel de vie ca la început.
 

Artistul a povestit că, dacă la primele întâlniri a fost fermecat de frumuseţea acesteia, ulterior a înţeles că femeia care-i este alături de aproape jumătate de veac îi este sprijinul cel mai important în tot ceea ce face.

„M-a dat gata cu frumuseţea ei. Am ştiut când am văzut-o că ea este aleasa”, a povestit Alexandru Arşinel pentru o publicaţie tabloidă. „M-am ţinut după ea până am reuşit să o conving să îmi dea numărul ei de telefon. Aşa a început povestea noastră. Îi datorez multe acestei femei. Ea a fost echilibrul meu, cea care mi-a dat putere în multe momente dificile”, a adăugat el.

Artistul recunoaşte însă că, deşi nu se consideră foarte chipeş, întotdeauna a fost curtat de multe doamne.

„Am avut nenumărate admiratoare, chiar dacă am fost mereu urâţel. Nu am fost niciodată un Alain Delon, însă am avut şarm, umor”, a spus actorul. „Cred că asta le-a dat mereu pe femei pe spate. Însă eu nu am cedat ispitelor. Mă mai uitam, ca orice bărbat, însă niciodată nu treceam această graniţă. Am fost şi sunt un bărbat fidel”, a adăugat Alexandru Arşinel în cele din urmă.

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎncă un român câştigă un procesul cu o bancă
Articolul următorIranul trimite nave de război la graniţele maritime ale SUA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments