PDL-iştii ieşeni se pregătesc de alegeri. Vezi când

0
132

Vizită-fulger la PDL Iaşi. Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur,  Dan Marian şi Ioan Bălan, coordonatori zonali ai partidului, au sosit, ieri, la Iaşi, pentru a pune la punct demararea alegerilor din filială.

După cum au anunţat şefii PDL, acestea vor porni mai întâi cu structurile comunale, orăşeneşti pentru că până în iarnă să fie organizate şi alegeri la nivel de judeţ.

 

„Am venit la Iaşi în calitate de secretar general, pentru a discuta cu cei din organizaţia de aici declanşarea alegerilor interne, aşa cum am hotărât la Colegiul Director de luni. Începând cu 1 iunie şi până la 1 decembrie, la nivelul întregii ţări vom avea alegerile de jos în sus, de la secţiile de votare la organizaţiile locale şi cele judeţene. Asta am stabilit cu cei din Biroul Permanent Judeţean, pentru mobilizarea oamenilor noştri. Iaşul este un judeţ mare, un judeţ important şi am venit aici pentru a le asculta pasurile, pentru a da nişte explicaţii politice şi mă bucur că Iaşul este motivat şi cred eu că este pe drumul cel bun spre consolidarea organizaţiei”, a spus Gheorghe Flutur. 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments