În ce condiții sunt crescute animalele din fermele de blănuri din țările scandinave. FOTO și VIDEO

0
54

Noi imagini video arată condițiile din fermele de blănuri din țările scandinave. Dezvăluirile vizează fermele de vulpi care furnizează materie primă companiei finlandeze Saga Furs.
 

Companii de renume, precum Burberry, achiziționează blănuri de la ferme certificate de Saga Furs, care ar trebui să respecte standardele minime de protecție a animalelor, scriu cei de la Fundația Vier Pfoten.

 

 

Imaginile video şi foto, obținute de Vier Pfoten, au fost surprinse în ferme de vulpi din Finlanda și arată că animalele sunt ținute înghesuite în cuști din sârmă, mai mici de un metru pătrat. O mare parte din ele sunt bolnave: multe vulpi polare suferă de obezitate morbidă și abia se pot mișca. Altele prezintă infecții grave ale ochilor. Unele animale nu mai au coadă, efect al canibalismului generat de spațiul strâmt. Sub cuștile de sârmă în care sunt închise toată viața cresc grămezi de excremente.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Sursa: digi24.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLista joburilor fără studii superioare, plătite acum, în România, cu 1.000 euro lunar
Articolul următorUn pacient supraponderal a creat panică în Spitalul de Urgență Pașcani. A lovit o asistentă și a distrus aparatură de zeci de mii de lei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments