Belgian internat de urgență la Pașcani după ce a fost implicat într-un accident rutier

0
52

Un eveniment rutier a avut loc, joi seara, pe raza localității ieșene Cristești. Mai exact, în jurul orei 00.30, un cetățean de 50 ani din Suceava care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot, a apăsat prea tare pedala de accelerație într-o curbă și a pierdut controlul volanului.

 

Mașina a ieșit de pe partea carosabilă oprindu-se într-un șanț. Pe scaunul din dreapta al autoturismului se afla un cetățean belgian, Eric Jean B. de 56 ani. Acesta a fost accidentat în urma impactului mașinii și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, arată newspascani.com.

Aici medicii au stabilit că starea bărbatului nu era gravă, mai exact o contuzie toraco abdominală, iar după ce a primit îngrijirile medicale necesare a fost direcționat către domiciliu.

Pe numele șoferului sucevean s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLa un pas de o tragedie. O fetiță de 7 ani, din Pașcani, a suferit arsuri grave după ce s-a apropiat prea mult de sobă
Articolul următor10 invenţii accidentale care au schimbat soarta omenirii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments