VIDEO. Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto din Iași, prins băut la volan

0
243
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/do5EqP5vXvE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise din Iaşi a fost prins, vineri noaptea, băut la volanul maşinii sale. Etilotestul a arătat că omul legii avea o alcoolemie de de 0,79 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

 

Imediat după ce colonelul Tudor Minea a fost testat cu aparat etilotest, acesta a fost transportat la spital pentru prelevarea a două probe de sânge.

Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise din Iaşi a fost depistat în trafic la un filtru al Poliției Rutiere, în apropierea instituției pe care o conduce, arată Digi 24.

La ora 2:30, acesta a fost transporat la sediul Poliției Rutiere pentru a da declarații, iar la ora 3.00 a plecat acasă, însă fără permis.

În imaginile filmate de un amator se observă cum șeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise se izbește de un perete pe care nu l-a putut evita, în drumul său spre biroul din sediul Poliției Rutiere.

Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice.

Prefectul Iașului, Romeo Olteanu, a fost sunat în cursul dimineții de Raed Arafat, șeful al Departamentului pentru situații de urgență creat recent în cadrul Ministerului pentru Afaceri Interne, pentru a da explicații în cazul colonelului Tudor Minea. Raed Arafat a cerut explicații despre conduita colonelului și a cerut statul de personal pentru a verifica activitatea lui Minea. 

”Mi s-a raportat și mie despre domnul Minea, că se așteaptă rezultatele probelor biologice. Pot însă să precizez că în ultimii 10 ani, domnul Minea nu a avut nici o abatere. Luni se va hotărî dacă Minea va fi chemat la București pentru a da explicații sau va fi trimisă la Iași Comisia de Disciplină. Eu cred că va fi chemat la București”, a declarat pentru Ziarul de Iași Romeo Olteanu, prefectul Iașului.

Potrivit acestuia, anul viitor, colonelul Minea ar fi avut dreptul să se pensioneze.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments