Eleva olimpică dată dispărută A FOST GĂSITĂ la Pașcani. Fata era într-un tren internațional și a fost recunoscută de șeful de tren

0
74

Iulia Ionescu, eleva în vârstă de 15 ani care a fost dată dispărută de miercuri, 12 februarie, a fost găsită într-un tren, în timp ce se întorcea de la Suceava.
 

Eleva ar fi fost localizată în timp ce se întorcea de la Suceava şi, după ce a fost recunoscută, a fost coborâtă din tren în localitatea Paşcani. Fata a fost identificată de şeful de tren, în jurul orei 17.15, într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea spre Sofia. Angajatul CFR a anunţat Poliţia Transporturi Feroviare, iar ulterior adolescenta a fost preluată de autorităţi la Focşani. În prezent, se află în drum spre Bucureşti, arată Adevărul.

Potrivit directorului de marketing CFR Adrian Vlaicu, şeful de tren a recunoscut fata după ce aceasta a prezentat biletul de călătorie. Potrivit aceleiaşi surse, ea purta veştminte monahale şi cumpărase biletul pe ruta Suceava-Bucureşti.

Fata a vorbit cu mama sa, căreia i-a cerut iertare pentru că a plecat de acasă şi a anunţat că se întoarce din pelerinaj. Motivul pentru care a plecat a fost cel pe care îl anunţase în biletul lăsat părinţilor, în care susţinea că se retrage într-o mănăstire.

Iulia Ionescu, elevă la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, a fost dată dispărută miercuri, 12 februarie, după ce a plecat de acasă, însă nu a mai ajuns la şcoală.

La Poliţia Capitalei s-a format, vineri, o celulă de criză pentru găsirea elevei. Ultima persoană care o văzuse pe fată a fost mama ei, Daniela Ionescu. Aceasta s-a despărţit de adolescentă în apropierea unei staţii de metrou, după care şi-a continuat drumul către locul de muncă, fiind convinsă că fiica sa va ajunge la şcoală.

Părinţii nu au crezut că fiica lor a fugit de acasă, ci erau convinşi că aceasta a fost răpită şi se află în pericol.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Cine este puștiul de „aproape 11 ani” din Iași care a ridicat sala în picioare la „Românii au talent”
Articolul următorSimona HALEP a spulberat-o pe Radwanska și este ÎN FINALA DE LA DOHA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments