Blestemul pompierilor din Pașcani: intervențiile pentru salvarea persoanelor supraponderale

0
66
Foto: newspascani.ro

Foto: newspascani.ro

Intervenţie cu greutate pentru pompierii păşcăneni. Aceştia au fost solicitaţi pentru a ajuta două persoane supraponderale. Unul pentru a fi transportat la spital pentru investigaţii, iar cel de-al doilea să fie ridicat de pe podea şi conectat la aparte. Numai la un caz, au participat 8 pompieri.

 

Un bărbat supraponderal din Paşcani, care locuieşte la blocul Moldova, a avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi dus la spital. Păşcăneanului, cu o greutate de 250 kg, i s-a făcut rău şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Însă, din cauza greutăţii nu a putut fi coborât cu liftul, iar medicii de la ambulanţă au chemat în ajutor pompierii pentru a-l cobora cele 4 etaje, pe braţe. La intervenţie au participat 8 pompieri, arată newspascani.ro.

 

De asemenea, pompierii păşcăneni au fost solicitaţi şi pentru a ridica o persoană supraponderală căzută pe podea, în casă. Păşcăneanul care are peste 300 de kg, a refuzat să fie dus la spital, însă a fost conectat la aparatul de oxigen.

 

Nu este pentru prima dată când pompierii păşcăneni sunt solicitaţi la alte intervenţii decât cele de stingere a incendiului sau de descarcerare.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAterizare de coșmar. Un Boeing de 120 de tone vine cu vânt puternic din față
Articolul următorRecomandarea SEDCOM LIBRIS: Troica amintirilor. Sub patru regi – Gh. Jurgea-Negrilești, Editura POLIROM
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments