Falia din USL se adâncește. Oferta lui Antonescu, refuzată de premier. Ponta preia interimatul la Finanțe, iar Constantin Niță, la Economie

0
71

Liderul liberal Crin Antonescu s-a întâlnit la Guvern cu premierul Victor Ponta, înaintea şedinţei de Guvern. Întâlnirea dintre cei doi a durat numai 15 minute, iar liderii USL nu au ajuns la niciun rezultat. Premierul a acceptat demisiile lui Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea pe care le-a trimis la Cotroceni. Până luni, Ponta a preluat interimatul la Ministerul Finanţelor, iar Constantin Niţă va fi interimar la Economie.

Victor Ponta refuză propunerile lui Crin Antonescu pentru cele patru ministere, potrivit B1. Premierul a preluat interimatul finanţelor.

Victor Ponta, în şedinţa de Guvern: „I-am trimis preşedintelui cererea de retragere din funcţie a miniştrilor Chiţoiu şi Gerea. Pentru că nu a existat sprijin pentru interimat din partea PNL, l-am propus pe domnul Niţă la Economie, iar eu am preluat Finanţele. Până luni, liberalii trebuie să vină cu noi propuneri“, a spus Ponta citat de Adevărul.

Crin Antonescu a părăsit sediul Guvernului după circa 15 minute. Acesta era însoţit de miniştrii demisionari Andrei Gerea şi Daniel Chiţoiu.

Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Daniel Constantin s-au întâlnit în această dimineaţă la sediul Guvernului. Potrivit Realitatea TV, la întâlnire a participat şi deputatul PSD Sebastian Ghiţă.

Liberalii s-au întrunit ieri în Biroul Politic, iar după mai bine de trei ore de discuţii, în spatele uşilor închise şi cu un aparat de bruiaj instalat în sală pentru a nu transpira nicio informaţie, au adoptat o rezoluţie prin care cer desfiinţarea USD, noua alianţă dintre PSD, UNPR şi PC, pe motiv că s-a încălcat protocolul USL, care nu permite formarea niciunei alte alianţe paralele, nici măcar una electorală.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentS-a făcut băiat cuminte. Invenția unui deținut, premiată la renumitul Salon Internațional de la Geneva
Articolul următorPanică: liberalii ieșeni vor vedea caşcavalul doar la telejurnal. Ce directori şi-ar putea pierde posturile şi ce bugete uriaşe le zboară din mână
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments