Un recidivist a violat o bătrânică, după care a adormit în patul ei

0
77
Foto: adevarul.ro

Foto: adevarul.ro

O bătrână de 76 ani, din comuna Dumeşti, judeţul Vaslui, a fost internată marți noaptea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în stare extrem de gravă, după ce a fost violată de un individ ieşit de câteva luni din puşcărie.

Potrivit poliţiştilor, aseară, în jurul orelor 22.00, Marius Nechifor a pătruns în locuinţa femeii şi folosind forţa, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Pentru că a încercat să scape de agresor, tânărul de 25 ani a început să lovească bâtrâna cu sălbăticie.

„După ce a obligat-o să întreţină relaţii sexuale, autorul a adormit în patul victimei. Bătrâna a reuşit, cu dificultate, să ajungă la locuinţa unor vecini, de unde s-a sunat la 112″, a declarat pentru Adevărul Alina Tonică, responsabil mass media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

În momentul în care au ajuns la locuinţa bătrânei, poliţiştii l-au ridicat pe agresor direct din pat. Reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, Marius Nechifor urmează a fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Bâtrâna a fost preluată de un echipaj la Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost internată la secţia de Chirurgie, prezentând multiple traumatisme şi fractură la un picior. „Din primele concluzii medico legale, victima are nevoie de 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Marius Nechifor este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat din penitenciar în urmă cu jumătate de an. El are două violuri la activ, victime fiind două bâtrâne.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentOrange îţi oferă un televizor LG Smart TV cadou la achiziţia unui smartphone
Articolul următorRomân urmărit internațional pentru trafic de persoane în Germania și Belgia, prins la Brăila
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments