VIDEO. Grav accident de circulaţie, în apropierea Iaşului. Trei victime transportate la spital

0
67
Foto: ziaruldeiasi.ro
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ibSaGk-Zd5E?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Foto: ziaruldeiasi.ro

Joi, în jurul orei 17:00, un grav accident de circulaţie a avut loc pe raza localităţii Poieni, din apropierea municipiului Iaşi. Un şofer a forţat o depăşire şi a izbit două autoturisme care veneau din sens opus. În urma accidentului, doi bărbaţi şi o femeie au fost transportaţi de urgenţă la spital.

 

Un pasager era să fie aruncat prin parbriz în urma impactului dintre un Ford şi un Logan. Şoferul de pe Ford a executat o depăşire periculoasă şi a „ras” oglinda unui Audi care venea din sens opus. Dacă şoferul de pe Audi a reuşit să evite accidentul, nu acelaşi noroc l-a avut şoferul Logan-ului care circula în spatele său, relatează Ziarul de Iaşi.

 

Fordul şi Loganul s-au izbit frontal, iar pasagerul din Ford a fost aruncat în parbriz. Fordul circula spre Iaşi. În urma incidentului, şoferii şi pasagerul au fost transportaţi la spital. Poliţiştii au declanşat cercetările pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDe ce fug copiii de acasă? Opinia unui specialist în parenting
Articolul următorVIDEO. Un băieţel tremură de frig într-o staţie de autobuz din Norvegia. Vezi care este reacţia oamenilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments