Sharon Stone, la 56 de ani: Îmbătrânesc ca orice altă femeie

0
82

Sharon Stone este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar admite că şi ea îmbătrâneşte. Superstarul hollywoodian Sharon Stone va împlini în martie 56 de ani. Sharon Stone spune că timpul trece şi peste trupul ei, aşa cum se întâmplă în cazul oricărei femei.
 

Actriţa a declarat că a simţit că îşi doreşte să moară când a început să ia în greutate pe la 20 şi ceva de ani. Parcă era o reflexie a ei în oglindă cum va arăta la peste 40 de ani. Avusese un accident de călărie şi a fost nevoită să ia steroizi, astfel că a pus ceva kilograme pe ea.

 

„Mi-am dorit să mor. Îmi era ruşine de mine”

„Semănam cu Anna Nicole Smith, cu talia mică, sânii mari, şi imens fund. Oriunde mergeam, bărbaţii înnebuneau. Atunci mi-am dorit să mor şi am devenit introvetită „, povesteşte Sharon.

Un alt moment important din viaţa ei a fost două decate mai tîrziu, după ce apăruse în Basic Instinct din 1992, alături de Michael Douglas. Momentele acelea erotice cunoscute din peliculă i-au arătat frumuseţea. „A fost un prilej bun să mă relaxezîn baie cu o sticlă de vin”, spune actriţa care îşi propusese să nu mai iasă din casă până când nu învaţă să se accepte. A început să se examineze în oglindă, să-şi privească corpul, după care a început să plângă. „Îmi doream atunci să îmbătrânesc ca o dansatoare, corpul meu să rămână mereu în formă”, menţionează Stone.

 

stone

 

 

În ultima perioadă, Sharon s-a hotărât că este mai bine să îmbătrânească frumos, decât să-şi facă numeroase liftinguri care să o urâţească în timp.

„Ideea că tinereţea este singurul lucru care este frumos sau atractiv nu este adevărată. Nu vreau să fiu o frumuseţe fără vârstă. Vreau doar să fiu cum se poate mai bine la vârsta meau, fără să ajung ridicolă.”, mai spune Sharon.

„Astăzi, toate femeile vor acelaşi tipar de frumuseţe”

Problema ei în legătură cu operaţiile estetice este aceea că oamenii au început să fie la fel. „Avem 400.000 de femei blonde, cu acelaşi nas, buze imense, sâni falşi, dinţii puşi. Sunt ele frumoase?”, mai declară actriţa.

 

Sharon Stone mărturiseşte că face zilnic mişcare. În fiecare zi face seturi de exerciţii diferite, bazate pe ce nevoi are organismul. Dieta ei este schimbată şia daptată vârstei sale.

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments