Capitalismul de cumătrie, cu burtă şi păr: şeful de Achiziţii de la DRDP îşi scoate din faliment partenerul de concedii. EXCLUSIV 7EST

0
471

Iulian Stoica a fost toată viaţa lui un mahăr. A plecat ca inginer-şef de la RATP, a avut milioane de lei pe mână, şi s-a mutat la Direcţia Regională Iaşi a Drumurilor Naţionale (DRDP), unde are şi mai multe milioane la dispoziţie.

 

Nelipsit din comisiile de licitaţie, plin de relaţii în tot Iaşul, Iulian Stoica îşi petrece concediile cu familiile lărgite ale celor care câştigă contracte la DRDP. Contracte tăiate în bucăţi de 25.000-30.000 de euro şi date prin încredinţare directă. Ciprian Stigleţ, prietenul de familie al lui Stoica, a dat un faliment răsunător în urmă cu doi ani, lăsând în urmă datorii de 3 milioane de lei care nu vor fi recuperate niciodată. Tot patrimoniul rămas, nişte terenuri sterpe, valorează 55.000 de lei.

Dar a luat-o de la capăt cu o nouă firmă şi banii vin gârlă, de la prietenul său, Iulian Stoica. Prin ACHIZIŢII DIRECTE, legal, fără complicaţii. În acest timp, sindicatul DRDP s-a trezit în decembrie cu salariile tăiate „pentru că nu mai sunt bani”.

Acesta este capitalismul de cumătrie.

 

CITIŢI MIERCURI, EXLUSIV ÎN EDIŢIA PRINT A 7EST ÎNCRENGĂTURA DE NEAMURI ŞI AFACERI DE LA DRDP IAŞI.

PLUS: LEGĂTURA DIRECTOR OSTAFICIUC-CUMĂTRU-SOACRĂ.

NU RATAŢI 7EST DE MIERCURI, 26 FEBRUARIE!

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments