Cu doar 610 euro, Nicolas Cage a închis A3 timp de nouă ore

0
61

Se aude că 610 euro a plătit Castel Film pentru „deranjul” de nouă ore de pe A3, unde actorul Nicolas Cage a filmat câteva cadre pentru cel mai nou film al său „Dying of the light”.
 

Fără să scoată prea mulţi din buzunar, producătorii lor ajung să închirieze, pe mai nimic, chiar şi o autostradă. Ieri, timp de nouă ore, de la ora 8.00 la 12.30 şi de la 13.30 la 18.30, traficul pe A3-Bucureşti-Ploieşti, a fost închis câte 30 de minute, pe tronsonul Ştefăneşti -Snagov, între kilometrii 17 şi 30. În tot acest timp, şoferii au fost nevoiţi să aştepte la intrare pe A3. Pentru fluidizarea traficului, barierele se ridicau pentru 20 de minute. Toată nebunia creată a costat puţin 610 de euro.

 

„Potrivit Ordinului 584 din 2013, închirierea autostrăzii pentru o oră costă 10 euro, iar un km 40 de euro. Scena s-a filmat nouă ore, pe o porţiune de 13 km, astfel încât cei de la Castel Film au plătit 610 euro, adică 2.780 de lei. Solicitarea a fost făcută din ianuarie. Noi am ales să restricţionăm circulaţia marţea, pentru că este o zi când traficul este scăzut”, a declarat, pentru Click!, Cristian Andrei, directorul adjunct al CNADNR.

 

În scenele filmate pe A3, pentru pelicula „Dying of the light”, personajul interpretat de Nicolas Cage (50 de ani) este arestat de poliţie şi reţinut, acesta aflându-se în trafic în maşina sa, un Chrysler, de culoare maro. Nicolas Cage joacă în acest film rolul unui agent CIA ce începe să- şi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producţie au început pe 20 ianuarie şi au avut loc până acum la Politehnică, în Parcul Izvor, la Hotelul Hilton, la studiourile Castel Film, dar şi pe plajă la Mamaia.

 

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProfet egiptean: În 2014 harta lumii se va schimba
Articolul următor10 avantaje pe care le au doar femeile plinuțe
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments