Roxana Ionescu, cerută în căsătorie de noul iubit

0
280

 

Roxana Ionescu, alias Mama Natură, a fost cerută de soţie de actualul iubit, Tinu Vidaicu.
 

Roxana Ionescu, 28 de ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri, Tinu Vidaicu, 32 de ani. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Timişoara şi au rămas împreună. Bărbatul este acţionar la un club şi deţine o agenţie care se ocupă de mai multe localuri din ţară.

 

„Roxana a venit aici în calitate de ambasador al unui brand de băuturi. Am discutat, ne-am împrietenit şi am păstrat legătura pe reţelele de socializare. Mi-a spus apoi că vrea să-şi facă Anul Nou aici, că i-a plăcut atmosferă din club şi am zis da, de ce nu, dar nu eram convins că va veni. S-a ţinut de cuvânt, iar de la Revelion am rămas împreună”, ne-a povestit afaceristul.

„Ştim amândoi că o relaţie la distanţă nu este durabilă şi discutăm despre asta. Eu vreau să fac ce-şi doreşte Roxana, iar ea vrea să se mute aici. Deocamdată mai are nişte contracte de onorat”, a precizat iubitul vedetei.

Vara asta ar putea bate clopotele de nuntă pentru cei doi: „Cred că ea este persoana cu care vreau o familie. Ambii am avut experienţe de viaţă asemănătoare, aşa că pot spune că facem o echipă bună. Mama a cunoscut-o pe Roxana şi pot să spun că se înţeleg, rezonează bine”.

 

 

 

(Sursa: apropo.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments