VIDEO. În amintirea tatălui. Gestul emoționant al unui copil al cărui părinte a fost ucis în Irak

0
58
Gestul emoţionant al unui băieţel pentru un soldat, în amintirea tatălui său [iframe src=”http://adevarul.ro/embed/life-style/stil-de-viata/gestul-emotionant-unui-baietel-soldat-amintirea-tatalui–8_5312fb54c7b855ff56cb21ba/index.html?width=640&height=360″ style=”border: 1px solid #000; padding:0px; margin:0px; width:640px;height:360px; overflow:hidden;” scrolling=”no” ]

Locotenentul colonel Frank Dailey a avut parte de o experienţă de neuitat în ziua de 7 februarie, într-un restaurant în care se afla şi Myles Eckert, un puşti de 8 ani fericit că numai ce găsise în parcare 20 de dolari.

 

Voia să-şi cumpere un nou joc video, dar s-a răzgândit când l-a văzut pe bărbatul în uniformă: „Era soldat, iar soldaţii îmi amintesc de tata“, spune băiatul. Cu acest gând în minte, Myles a pus cei 20 de dolari într-un bileţel cu următorul mesaj: „Dragă soldat –  tatăl meu a fost soldat. Acum este în rai. Am găsit aceşti 20 de dolari în parcare, când veneam aici şi vreau să îi dau mai departe. Este ziua ta norocoasă! Mulţumesc pentru serviciul adus ţării“.

Sergentul Andy Eckert a fost ucis în Irak, la numai cinci săptămâni de la naşterea lui Myles. 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAlena e tot ce ne trebuie pentru o zi liniștită
Articolul următorVeste tristă pentru Mădălina Ghenea! Nu ajunge la Oscaruri cu iubitul ei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments