Nu mai aruncă resturile de mâncare. Cu puţină imaginaţie, le poţi refolosi în bucătărie pentru a obţine alte preparate cel puţin la fel de gustoase.
Ai nevoie de:
8 chifle
2 linguri unt topit
sare şi piper
8 ouă
ce resturi ai prin frigider
Preîncălzeşte cuptorul la 176 grade Celsius. Între timp, taie partea de sus a chiflelor şi scoate-le miezul. Unge interiorul fiecărei chifle cu unt topit şi condimentează cu sare şi piper.
În funcţie ce resturi de mâncare ai sau ce mai ai prin frigider (brânză, ceapă caramelizată, cartofi fierţi, spanac, sunsa, mezeluri, ciuperci, ceapă, coriandru), umple chiflele, iar la sfârşit sparge câte un ou în fiecare.
Pune-le pe o foaie de copt şi lasă-le timp de 10-12 minute, apoi acoperă-le cu o folie. Pune-le din nou la cuptor şi mai lasă-le 20-25 minute sau până când ouăle sunt făcute.
(Sursa: foodstory.ro)