Clubul Lady la Biblioteca Județeană Iași

0
76

Sâmbătă, 8 martie 2014, de la ora 11, Biblioteca Județeană Iași organizează prima întâlnire a Clubului Lady, la care pot participa, gratuit, doamne și domnișoare de orice vârstă.

 

Programul își propune să ofere publicului feminin un prilej informal de socializare, învățare și implicare în activități creative, prin întâlniri lunare, la bibliotecă. Doamnele vor primi sfaturi practice și vor putea discuta cu specialiști în domenii cum ar fi: cosmetică, nutriție, sănătate și psihologie. Alte întâlniri vor include ateliere pe teme legate de hobby-uri, bune maniere,  educație financiară etc.

 

Participarea la întâlniri este gratuită pentru utilizatorii înscriși la Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași. Doamnele și domnișoarele interesate sunt rugate să completeze formularul tipărit de la Centrul de Înscrieri al bibliotecii (de la sediul Central, din Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10) sau formularul online, disponibil pe site-ul bibliotecii (bjiasi.ro). Informații suplimentare la tel: 0723512324 sau la adresa de e-mail: [email protected]

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments