Tragedie imensă. Copilul de 2 ani dispărut din fața casei, găsit mort într-un puț de mină. Ipoteză de lucru pentru polițiști: CRIMĂ

0
80

Poliţiştii confirmă că băiatul în vârstă de doar 2 ani, dispărut sâmbătă din faţa casei sale din Ocna de Fier, judeţul Caraş-Severin, a fost găsit mort, luni, într-un puţ de mină abandonat.

Poliţiştii spun că distanţa la care a fost găsit copilul, de 3 kilometri faţă de casă, este mult prea mare pentru a fi fost parcursă de micuţ. Trupul neînsufleţit al băiatului a fost descoperit de o femeie de 64 de ani care spune că a trecut şi ieri pe acolo şi nu a observat nimic. Băiatul avem mici escoriaţii pe corp şi iarbă în mână.

 

„Pot confirma doar că a fost găsit mort, deocamdată“, a spus pentru Adevărul comisarul-şef Dan Bortiş, de la Cancelaria inspectorului şef al IPJ Caraş-Severin.

 

Copilul a fost găsit mort într-un puţ de mină, abandonat, la aproximativ trei kilometri distanţă de casa lui.

 

Astăzi mama băiatului a fost la Reşiţa pentru a fi audiată de poliţişti şi spunea că nu are nici o informaţie sau bănuială despre micuţ.

 

Copilul în vârstă de doi ani, Emanuel Beniamin Bobic, a dispărut, sâmbătă în jurul orei 16.00, din faţa casei sale din comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş- Severin, unde se juca împreună cu fratele său. Tatăl copilului a observat că acesta dispăruse şi a sesizat imediat Poliţia din oraşul Bocşa, fiind începute căutările, la care au participat peste 250 de persoane, localnici, pompieri, poliţişti, poliţişti de frontieră, vânători şi pădurari.

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, cei care l-au căutat pe copil au văzut un lup în pădure, iar localnicii spun că, recent, un lup a venit aproape de case şi a luat o capră, astfel că una din variantele luate în calcul de poliţişti a fost atacul unui animal sălbatic. Totuşi, anchetatorii nu au exclus însă nici varianta răpirii.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCrimeea, ocupată complet de armata rusă. Militari ucrainieni asediați în cazărmi
Articolul următorCum poate fi controlată apa să curgă în sens invers
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments