Țeapă în stil britanic. Nurii unei românce, arma principală a unui grup de infractori din Anglia

0
45

O tânără din România a fost condamnată la nouă luni de închisoare în Marea Britanie, după ce autorităţile au descoperit că ea a fost implicată în mai multe furturi. Cu toate că pe numele ei fusese emis un mandat de arestare, femeia a reuşit să vină în România şi să se întoarcă înapoi în Regatul Unit.

 

Judecătorii britanici au precizat că Nicoleta Bala, în vârstă de 28 de ani, ajuta un grup de infractori să jefuiască oamenii, ţintele preferate fiind bărbaţii mai în vârstă, scrie The Express.

Bala, fiind o femeie foarte frumoasă, le distrăgea atenţia bătrânilor care voiau să scoată bani de la bancomate, în timp ce infractorii observau codul PIN, iar apoi le furau cardurile şi sustrăgeau diverse sume de pe acestea.

Pe numele tinerei a fost emis un mandat de arestare în urmă cu câteva luni, fiind chiar reţinută de poliţişti, însă fata a reuşit să scape, să plece din Marea Britanie şi să meargă în România înainte de a fi condamanta la închisoare.

Când a fost depistată în Kent, autorităţile britanice au fost șocate să descopere că Bala a reuşit să treacă graniţa Regatului Unit de două ori fără să fie observată. Românca a recunoscut în fața judecătorilor că a participat la două jafuri asupra a doi bătrâni.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments