Ieşean ucis în Italia, într-un accident auto. Şoferul a fugit de la locul faptei

0
237

Tragedie într-o familie din Paşcani. Un tânăr de 22 de ani, aflat la muncă în Italia, a fost accidentat mortal de o maşină condusă de un şofer italian, care a fugit de la locul accidentului. Totul s-a petrecut în seara zilei de 7 Martie.

 

Constantin Nicolaie Chiuaru, un român care a mers ca mulţi alţii să câştige un ban în Italia, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs în urmă cu trei zile, în jurul orei 23.45, la Padova. Acesta se deplasa cu bicicleta către casă, iar la un moment dat a fost lovit de un automobil. Şoferul şi-a continuat ulterior drumul, lăsându-l pe român să zacă pe asfalt. La sosirea ambulanţei, tânărul era deja decedat, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l ajuta. Poliţia din Padova a deschis o anchetă în acest caz.

 

Durerea este nemărginită acasă, unde familia îl aştepta vara aceasta. În aceeaşi situaţie se află şi iubita lui, Andreea, cu care Nicu urma să se căsătorească. Ea se afla la locuinţa lor din Italia când s-a produs tragedia, arată newspascani.com.

 

„Frumosul meu, te vreau acasă, aşa cum eram mereu. Vin-o lângă mine, nu mă lăsa singură, a nimănui. Doar tu ştii ce-i în sufletul meu. Nu lăsa golul ăsta în inima mea. Viaţa mea fără tine e pustie. Nu vreau să trăiesc fără tine. Te rog nu mă lăsa”, este unul din mesajele postate pe o reţea de socializare de către iubita tânărului mort în accidentul din Italia. 

 

Familia păşcăneanului a demarat deja procedurile de repatriere a corpului neînsufleţit al tânărului, pentru a fi adus acasă şi înmormântat creştineşte.  

 

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLiberalul "rătăcit" Călin Popescu Tăriceanu este noul preşedinte al Senatului
Articolul următorObreja, la DNA: Vîntu îmi spunea «Ia banii. Vrei să ţi-i pun în braţe, ţi-i dau»
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments