Un deţinut din Bacău s-a sinucis în celulă. Bărbatul avea de ispăşit o pedeapsă de 21 de ani

0
71

 

Un deţinut în vârstă de 21 de ani, de la Penitenciarul din Bacău, a fost găsit mort în toaleta din camera sa. Bărbatul condamnat la 21 de ani de închisoare şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se.
 

Dănuţ Vasile Berejanţchi, închis la Penitenciarul din Bacău de numai câteva luni, a profitat de lipsa colegilor săi, care se aflau la ora de plimbare din incinta unităţii de detenţie, şi s-a spânzurat în grupul sanitar din celulă. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de un gardian, relatează presa locală.

Condamnatul lăsase şi un bilet adresat unui coleg de cameră, în care îl ruga pe acesta să o sune pe mama lui pentru a-i da vestea morţii sale.

Potrivit sursei citate, bărbatul ameninţase de mai multe ori că se va sinucide, mai ales că, după condamnarea sa la 21 de ani de închisoare pentru omor, viol şi furt calificat, intrase în depresie.

Anul trecut, în luna mai, Berejanţchi a violat-o pe verişoara sa, într-o pădure. Pentru că fata a ameninţat că îl va reclama la Poliţie, bărbatul i-a tăiat gâtul cu un cuţit, apoi a acoperit cadavrul cu frunze şi crengi.

După o perioadă în care a fost fugit în Polonia, acesta a revenit în ţară, unde a fost arestat şi condamnat.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments