VIDEO. URIAȘUL DIN PAȘCANI. La 14 ani, are 2,02 metri înălțime, 96 de kilograme și vrea să devină campion mondial la aruncarea greutății

0
397
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/coqJLIEH978?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Are înălţimea de 2 metri şi aproape 100 de kg la numai 14 ani. Este povestea unui elev de clasa a VIII-a din Paşcani, campion la aruncarea greutăţii. Are numeroase premii şi vrea să facă parte din lotul naţional al României .

 

Şerban Nistor, învaţă la Şcoala „Iordache Cantacuzino”, în clasa a VIII-a. Cea mai mare pasiune a sa este aruncarea greutăţii. Are şi un atuu care îl ajută să facă performanţă în acest sport: la numai 14 ani are 96 de kg şi 2.02 m înălţime. Colegii s-au uitat miraţi la el când a venit din vacanţa de vară de anul trecut pentru că în trei luni a crescut… foarte mult, povesteaște newspascani.ro.

 

Foto: newspascani.ro

Ultimul premiu obţinut este locul I, la începutul lunii martie, la un concurs interjudeţean de la Bacău. Astfel s-a calificat la faza naţională ce va avea loc în acelaşi oraş peste două săptămâni, unde speră să iasă învingător.

Pasiunea de a arunca greutăţi a descoperit-o în clasa a V-a, în timp ce urmărea antrenamentele altor elevii. De atunci, profesorul de sport, Mihai Vicovanu îl antrenează pentru a ajunge cât mai sus. La antrenamentele pe care le face ridică aproape patru tone în 30 minute.

 

Foto: newspascani.ro

Elevul vrea să urmeze liceul sportiv din Roman, după terminarea şcolii gimnaziale. Şerban își dorește să ajungă campion naţional şi „să arunce pentru România”.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRelu Fenechiu și-a scos afacerile la vânzare. Primul pas: Fene Grup SA și-a schimbat denumirea în ENGEKO
Articolul următorRezervat bărbaților! Dirty Dancing în adevăratul sens al cuvintelor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments