Aceasta este AFACEREA ANULUI! Românii încep exporturile pe o piaţă imensă. Află cum poţi prinde trenul şi să dai lovitura

0
105

Vladimir Mânăstireanu, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare (ANSVSA), anunţă, în exclusivitate pe agrointel.ro, că încep exporturile de carne în China, în urma acordului comercial încheiat anul trecut.

 

Există o cerere mare pentru taurine vii şi 5.000 de vaci rasa Bălţata Românească vor pleca în foarte scurt timp spre China. De asemenea, sunt deja programate livrări de carne de porc congelată, aşteptându-se obţinerea unui aviz din partea autorităţii sanitar-veterinare din China.

 

Exporturile pot determina producătorii de cereale să-şi înfiinţeze ferme, ducând astfel la creşterea valorii adăugate a produselor exportate şi la creşterea spectaculoasă a profiturilor.

 

AFLAŢI DETALIILE PE LARG pe agrointel.ro. PLUS: o nouă oportunitate şi pentru crescătorii de ovine: s-a deschis piaţa din Turcia!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCelebra mașină de teren românească ARO a fost reinventată, la Iași. Patru studenți de la Mecanică i-au dat o nouă imagine
Articolul următorSimulare la bacalaureat: „Am luat 2 la română. O țară de analfabeți! Că nu sunt singurul!”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments