Marilyn Monroe, filmată când făcea sex cu fraţii Kennedy!

0
312

 

 

William Castleberry, un fost bodyguard de la Hollywood, susţine că deţine un film în care Marilyn Monroe face sex în trei cu fraţii Kennedy, iar un site de adulţi îi oferă un milion de dolari pe el.
 
AshleyMadison.com, un site de sex pentru persoanele căsătorite, pune în joc o mare sumă de bani ca să cumpere înregistrarea video a unei orgii a actriţei Marilyn Monroe cu fostul preşedinte J.F. Kennedy şi fratele său, Robert Kennedy.

Chiar dacă cei trei nu mai trăiesc de o jumătate de veac (Marilyn Monroe a murit în august 1962, la 36 de ani, J.F. Kennedy a fost împuşcat în noiembrie 1963, la 46 de ani, iar Robert Kennedy a fost asasinat în 1968, la 42 de ani), ştirea că ar exista un film în care fac sex în trei a provocat un uriaş interes în SUA.Castleberry a anunţat recent că scoate înregistrarea video la licitaţie ca să-şi plătească o datorie de 200.000 $ (646.000 lei). Între timp, el a primit bani de la o sursă misterioasă şi licitaţia s-a anulat. Fostul bodyguard susţine că nu a spus până acum nimic despre filmul pe care îl posedă, din respect pentru fostul soţ al lui Marilyn, Joe DiMaggio, care i-a fost prieten.
 
 
 
(Sursa: showbiz.ro)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments