Cum se va schimba jumătatea ta la bătrâneţe, în funcţie de zodie

0
79

 

 Cu toţii ne ferim de perioada aceea a vezii în care cutele de pe faţa noastră se adâncesc şi sunt mai evidenţiate că niciodată. Cu toate acestea, bătrâneţea nu ne schimba numai fizic. Aşa că vom vedea care sunt felurile în care se schimbă zodiile, la bătrâneţe.

 

 

Berbec

Berbecul este cel căruia îi place să se afirme. Plin de entuziasm berbecul reuşeşte totul de unul singur, îi place să cucerească şiş a fie cucerit, însă are tendinţe spre violenţă uneori, este scandalagiu, agresiv şi încăpăţânat.
Aceste lucruri îl face să nu aibă o imagine prea bună la bătrâneţe. Fie este mult prea entuziasmat la tinereţe, iar la bătrâneţe se linişteşte fie aşa va fi mereu, Berbecul va avea parte de o îmbătrânire alertă.

Taur

Taurul este bun la pat şi punct. Este foarte sensual, pasional, însă are şi o parte ascunsă care nu este în totalitate pe placul nostru. Deşi este stabil în relaţie, îi place să fie întreţinut, este materialist şi interesat. Taurul îmbătrâneşte mai greu datorită atenţiei pe care o oferă corpului său. Vrea să arate mereu bine, să fie pe placul femeilor.

Gemeni.

Gemenii sunt norocoşii posesori al sufletului geamăn. La ei îmbătrânirea va fi lentă. Au o deschidere mare de spirit, sunt comunicativi, pozitivi, superficiali, uşor narcisiti, lucruri care contează foarte mult pentru aspectul fizic pe lungă durată.

Rac

Racul joacă rolul celui care nu pune prea mult la suflet. Ceea ce cred alţii sau spun alţii despre el contează prea puţin. Datorită puterii lui de a se detaşa de probleme, racul nu va avea prea multe de suferit asupra aspectului sau fizic de-a lungul timpului. Racul va avea o îmbătrânire normală, frumoasă.

Leu

Leul este narcisismul în persoană. Va arăta bine pe tot parcursul vieţii lui. Cu o înclinaţie nemaipomenită spre artă, spre creaţie, spre frumos, leul va îmbătrâni greu şi va pune preţ pe aspectul lui fizic pe tot parcursul vieţii lui.

Fecioară

Fecioara da dovadă de un bun simţ de nedescris. Depăşeşte orice limită, toate obiectivele le atinge, orice îşi propune obţine. Multă muncă, înseamnă mult stres, oboseala, străduinţa. Acest lucru va face că fecioară să îmbătrânească într-un ritm alert.

Balanţa

Balanţa va şti să-şi echilibreze stilul de viaţă, să nu exagereze cu nimic, munca să fie atât cât trebuie să fie, aspectul fizic să fie întreţinut atât cât trebuie, Balanta va îmbătrâni într-un mod echilibrat. Va avea moment de slăbiciune în care va înclina balanţa mai mult pe partea profesională, lucru ce îi va afecta partea fizică destul de mult.

Scorpion

Scorpionii sunt deschişi către cunoaştere, dezvoltare, noutate. Ei sunt deschişi şi către schimbare, transformare, regenrerare, reconstrucţie, sexualitate. Aceste lucruri îi vă îmbunătăţii starea fizică pe viitor. Ori de câte ori vor simţi nevoia de o schimbare o vor face fără să se gândească de două ori.

Săgetător

Săgetătorii au un ţel în viaţă pe care îl urmează cu orice preţ. Dacă acest lucru îi va afecta starea fizică ducând spre o îmbătrânire mai alertă o vor face în continuare fără vreo urmă de regret. Iubesc călătoriile, aventurile însă munca va fi cea care le va ocupa cea mai mare parte din timp.

Capricorn

Capricornul îşi îndreaptă privirea spre creaţie, iubeşte frumosul şi obţine tot ce îşi doreşte cu multă rapdare şi iscusinţă. Este o persoană ambiţioasă, serioasă şi pozitivă. În ciuda realizărilor de care va avea parte, îşi va face mereu timp pentru el şi pentru aspectul său fizic. Capricornul este obsedat de ideea îmbătrânirii deci se va lupta mereu cu ea, iar rezultatele vor fi un succes.

Vărsător

Vărsătorul este prietenul pe umărul care plângi. Plin de spontanietate vărsătorul îşi va face timp pentru toate nebuniile ce îi trec prin cap. Atunci când iubeşte vărsătorul o va face într-un fel aparte. Când eşti iubit de un vărsător cu siguranţă şti asta. Este un libertine convins şi are un ritm alert şi unic de a-şi trăi viaţa. Vărsătorul îmbătrâneşte la fel de rapid şi de nebun precul alege să-şi trăiască viaţa.

Peşti

Peştii au un mister aparte. Niciodată nu şti ce are de gând să facă sau să spună. Are o imaginaţia aparte însă este înclinat foarte mult spre trădare. Datorită stresului la care singur se supune prin actele lui ascunse va îmbătrâni destul de alert. Un peşte este lipsit de simţ practice şi de creativitate lucru ce îi poate dăuna pe viitor.

 

 

(Sursa: lyla.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMarii câștigători de la cea de-a XXII-a ediție a Târgului LIBREX 2014
Articolul următorZeci de pensionari din Iași învață intensiv limba engleză pentru a se putea înțelege cu nepoții stabiliți în Occident
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments