VIDEO. Următoarea bătălie a PSD Iaşi: demisia lui Adomniţei. Alin Aivănoaei aşteaptă atribuţiile de la preşedintele CJ

0
72

Social-democraţii de la Iaşi îi cer lui Cristian Adomniţei să renunţe la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, după modelul lui Crin Antonescu.

 

 

Ei susţin că liberarul nu mai este un preşedinte legitim şi că reprezintă un procent mic la nivelul populaţiei Iaşului. Liberalul nu are de gând să-şi dea demisia şi susţine că declaraţiile premierului Victor Ponta referitoare la o posibilă revenire a USL sunt de fapt o amăgire pentru electorat.

 

 

{flvremote}http://iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2014/03_mar/17/STIRE_psd_Cere_demisia_lui_adomnitei_b.flv{/flvremote}

 

O opinie diferită de cea a colegilor de partid din Iaşi are Cătălin Ivan. Purtătorul de cuvânt al PSD susţine că USL nu s-a desfiinţat şi că s-ar putea reactiva dacă PNL ar obţine un scor mic la alegerile europarlamentare. 

 

 

Social democratul spune că este de partea refacerii USL, alianţa PSD-PNL putând oferi stabilitate atât la nivel naţional cât şi în teritoriu.

 

 

{flvremote}http://iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2014/03_mar/17/Stiri_Ivan- USL se reactiveaza_E.flv{/flvremote}

 

 

Până la clarificarea strategiei de atac a PSD, liderul PPDD Iaşi , Alin Aivănoaei, abia ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, aşteaptă atribuţiile de la preşedintele Cristian Adomnitei.

 

 

 

În ciuda tensiunii dintre cele două partide, Alin Aivanoaei susţine că este pregătit pentru orice provocare şi speră ca politica să nu afecteze proiectele Iaşului.

 

 

{flvremote}http://iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2014/03_mar/17/Stiri_asteapta semnatura_E.flv{/flvremote}

 

 

Liderul PPDD Iaşi a demisionat săptămâna trecută, din toate funcţiile de conducere pe care le avea la diverse firme private pentru a nu interveni starea de incompatibilitate.

 

 

 

(Sursa: iasitvlife.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments