Adrian Mutu colaborează cu Snoop Dogg

0
113

 

 

După o carieră de succes în fotbal, Adrian Mutu se pregăteşte să arate lumii întregi că ştie să facă şi altceva decât să dea cu piciorul în minge.
 

 

Urmând exemplul mai multor fotbalişti de succes, cum ar fi Lăcătuş, fotbalistul se pregăteşte să apară în videoclipului celebrului rapper Snoop Dogg.

Mai multe informaţii oferă chiar regizorul videoclipului, Massimo Caroletti, de altfel un bun prieten al lui Mutu.

„Până acum, am folosit alţi actori în videoclipurile pe care le-am realizat, dar am descoperit că Mutu are un mare potenţial. Totodată, are foarte mulţi fani în rândurile băieţilor, iar frumuseţea lui atrage toate femeile. I-am făcut personal această propunere lui Adrian, iar întreaga echipă vede în el un bun promotor al clipului”, a declarat Caroletti.

Adrian Mutu

Pentru ca totul să iasă perfect, Mutu va trebui să treacă printr-o probă de costume, care va avea loc în curând.

„Vom face inspecţia şi o probă a costumelor, iar abia apoi vom filma clipul. La jumătatea lunii aprilie vom fi la filmări, la ETO Park Gyor, iar o echipă de peste 20 de oameni va lucra ca totul să iasă aşa cum trebuie”, a dezvăluit regizorul.

Adrian Mutu

 

 

„Îl cunosc de doi ani, iar între noi s-a legat şi o prietenie, care devine mai puternică în fiecare zi. Îl respect foarte mult, pentru că este o persoană loială şi serioasă. Din punctul meu de vedere, viitorul lui este în lumea spectacolului. Desigur, după ce va termina cu fotbalul, peste zece ani”, a mai spus Caroletti

 

 

(Sursa: showbiz.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum a ajuns Pacha Man expert în bucătărie? Bonus: o reţetă de la el!
Articolul următorRoxana Nemeş se luptă cu o tumoare la sân
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments