Concursul MADE FOR EUROPE, etapa judeţeană 2014

0
102

În vederea valorizării și promovării experiențelor pozitive acumulate de unitățile de învățământ preuniversitar în derularea proiectelor finanțate prin programele comunitare din domeniul educației si formarii profesionale, Ministerul Educației Naționale lansează cea de-a VlII-a ediție a Concursului Național „Made for Europe”.
 

Concursul este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de M.E.N. in anul școlar 2013-2014. Informațiile privind Concursul Național de produse finale ale proiectelor finanțate prin programe comunitare „Made for Europe” sunt disponibile pe site-ul M.E.N. www.edu.ro. „Învățământ preuniversitar/Programe si proiecte Concurs Made for Europe”.

 

La nivelul Judeţului Iaşi, concursul se va derula în zilele de joi, 20 martie 2014 (expoziţie) şi vineri 21 martie 2014, începând cu ora 13.00 (concurs), la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași (clădirea de patrimoniu). Expunerile la standuri vor începe joi la ora 14.00 și vor continua vineri dimineața, până la momentul evaluării – vineri, ora 13.00.

 

Cele mai apreciate produse finale vor fi promovate pentru faza națională de la Brașov, care se derulează în intervalul 9-12 aprilie 2014.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments