Elena Băsescu A DEMISIONAT din PDL

0
84

Europarlamentarul independent Elena Băsescu a demisionat din Partidul Democrat Liberal, potrivit surselor Digi24. Ea ar putea candida la alegerile europarlamentare din mai fie ca independent, fie pe listele Partidului Mișcarea Populară. 

 

Partidul Mișcarea Populară ar urma să depună, în această după-amiază, la Biroul Electoral Central, lista candidaţilor pentru Parlamentul European.

 

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare expiră miercuri, 26 martie.

 

Demisia de azi vine după ce, pe 18 martie, Elena Băsescu a lansat, pe blogul său, un atac la adresa europarlamentarului PDL Monica Macovei.

 

„Spre deosebire de Monica Macovei, eu am primit în 2009 încrederea a peste 200.000 de români, nu m-am ascuns pe o listă. Singura mea candidatură electorală a fost un succes, în timp ce doamna europarlamentar, deşi dintr-o generaţie cu peste 20 de ani mai în vârstă ca mine, nu a avut acest curaj”, a scris Elena Băsescu.

 

În plus, ea a susţinut că a fost „mai activă” decât Monica Macovei.

 

Totodată, Elena Băsescu a afirmat că Monica Macovei a ajuns şefa Delegaţiei pentru cooperarea dintre UE şi Republica Moldova „nu datorită talentelor sale remarcabile pe zona de politică externă sau a cunoaşterii situaţiei din Basarabia, ci datorită sprijinului primit de la preşedintele României”.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPensii recalculate. Peste 230.000 de persoane vor primi în medie 63 de lei în plus la pensie
Articolul următorCondiții ca-n Evul Mediu, la doar 19 kilometri de Iași. Sătenii din Țuțora beau apă infestată din fântâni pentru că nu dispun de apă curentă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments