FOTO. Cele mai bizare cazuri de operații estetice

0
192

 

 

Unii oameni nu se simt suficient de bine în pielea lor şi caută să rezolve în mod artificial ceea ce ei consideră că ar fi trebuit să fie natural. Ce e de făcut însă cu cei care îşi pun la bătaie propriul corp, pentru bani?
 

 

Femeia cu cele mai mari implanturi din Europa

 

5 cazuri de operaţii plastice bizare poze

Se numeşte Beshine (sigur n-are străbunici români cu numele ăsta…) şi deţine recordul european pentru cei mai umflaţi sâni. Dacă nu credeai că există cupa Z (de parcă ne-ar interesa vreodată literele astea), ei bine, iată că Beshine a reuşit să o adauge în vorbirea curentă. Mai mult, ea afirmă că nu suferă de dureri de spate din cauza sânilor imenşi şi că marea ei problemă este să-şi găsească haine pe măsură. Şi încă ceva: nu poate dormi pe burtă. Pe bune?

 

 

Bărbatul care a crescut cu 15 cm în urma ”alungirilor”

5 cazuri de operaţii plastice bizare poze

 

Un tip din New York a ”crescut” cu nu mai puţin de 15 cm după ce a trecut printr-o dureroasă operaţie de alungire a ligamentelor. Aparent, a luat decizia de a se supune acestei torturi (Inchiziţia apela la asemenea proceduri) din motive ”cosmetice” dar adevărul este că mulţi pacienţi ce suferă de nanism încearcă să-şi mărească numărul de centimetri apelând la alungiri de ligamente. Chirugul ortoped Dror Paley spune, pe de altă parte, că majoritatea pacienţilor care o vizitează cerându-i aşa ceva suferă de o boală psihică (disforia înălţimii), unica din această ”zonă” care poate fi tratată prin intervenţii chirurgicale.

 

Femeia care s-a injectat de peste 100 de ori în buze

5 cazuri de operaţii plastice bizare poze

O rusoaică din Skt. Petersburg, disperată să arate precum Jessica Rabbit, a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai mari buze, după ce a apelat la nu mai puţin de 100 injecţii cu silicon. Kristina Rei, 22 de ani, era convinsă că buzele-i prea subţiri o urâţesc în ultimul hal, aşa că s-a decis să arate ca personajul ei de desene favorit. Iar pentru asta a plătit în jur de 5000 de euro. Kristina admite că a făcut o obsesie pentru asta dar e decisă să continue chiar dacă fiecare injecţie este ”extrem de dureroasă”. Oare cum o fi un sărut primit de la fata asta?

 

Femeia care şi-a injectat beton în obraji

5 cazuri de operaţii plastice bizare

De data asta e vorba de victima unui fals chirurg. Rajee Narinesingh s-a dus cu bună credinţă la Oneal Ron Morris, din Florida, în speranţa că acesta o va ajuta să aibă nişte pomeţi mai frumoşi, care s-o ajute să arate mai… femeie (ea fiind născută bărbat). Doar că impostorul i-a injectat un mix de ciment şi adeziv cauciucat, care a avut darul să-i facă obrajii… beton.

 

Bărbatul care şi-a făcut implanturi în sâni, în urma unui pariu

5 cazuri de operaţii plastice bizare poze

In anul 1996, Brian Zembic a pus pariu pe 100.000 de dolari că poate să trăiască timp de un an cu un implant mamar. Cupa C. Rezultatul? Omul încă are ţâţele. Totul a pornit de la o discuţie a lui Brian cu prietenul Jobo, legată de implanturi de silicoane. Discuţia a escaladat până la momentul în care Jobo l-a provocat pe amicul său, spunându-i că nu ar fi în stare să-şi facă aşa ceva. Miza: 100.000 dolari, pentru un an. Problema era că Brian pierduse o mulţime de bani la bursă şi se afla într-o situaţie financiară precară aşa că a acceptat. Culmea e că a trebuit să joace câteva partide de table pe bani pentru a putea să plătească cei 4500 de dolari pentru operaţie.

În momentul în care a aflat că prietenul său chiar se operează, Jobo s-a oferit să plătească 50.000 de dolari ca să-l facă pe acesta să renunţe. Doar că Zembic a refuzat. Jobo a depus 100.000 de dolari într-o bancă elveţiană şi Zembic a intrat în operaţie.De atunci, Brian a apărut în numeroase show-uri de televiziune, pentru a vorbi despre sânii lui, pretinzând că operaţia i-a sporit succesul la femei şi că nu are de gând să renunţe la implanturi. Cel puţin până când fiica lui nu-i va cere asta.

 

 

 

(Sursa: playboy.ro)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments