VIDEO. Ultima modă printre ciudații din Marea Britanie: bărbați costumați în PĂPUȘI GONFLABILE

0
98
[iframe src=”http://videomix.ro/embed/iframe/71889″ width=”640″ height=”400″ scrolling=”no” frameborder=”0″ ]

Fanteziile oamenilor sunt diverse şi variază între obişnuit şi cel puţin…bizar. În ultima categorie am putea să-i încadrăm şi pe bărbaţii cărora le face plăcere să se îmbrace în păpuşi gonflabile. De obicei, aceştia nu sunt nici transexuali, nici homosexuali, ci doar se bucura de un nou „corp” şi o nouă înfăţişare.

 

Deghizarea consta într-un costum de silicon cu forme feminine, de culoarea pielii, la care adăugă adesea peruci şi haine de femeie. Astfel de costume costa în jur de 850 de dolari şi sunt puse spre vânzare de către firmă Femskin.

 

Întrebat de ce se îmbraca în costumul de silicon, un britanic a mărturisit că femeile pe care le-a cunoscut până acum n-au făcut decât să-l dezamăgească, iar acesta este modul său de a experimenta în altă piele – la propriu.

 

Un alt bărbat care a fost filmat şi pentru un film documentar despre „păpuşile vii” are 70 de ani şi a ales să-şi cumpere un astfel de costum pentru că nu îi venea să creadă că bărbatul pe care îl vedea zilnic în oglindă era el şi a ajuns la această vârstă. El a început să se îmbrace în păpuşă după ce a divorţat de soţia sa.

 

(Sursa: stirile.rol.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments