Viktor Ianukovici: intervenţia rusă în Crimeea, o „TRAGEDIE”

0
66

 

 

Fostul preşedinte ucrainean califică intervenţia rusă în Crimeea drept o „TRAGEDIE”, anunţă The Associated Press pe contul oficial de twitter.
 

Declarația a fost făcută de Viktor Ianukovici, astăzi, la Rostov, într-un interviu acordat agenției Associated Press și televiziunii ruse NTV. Fostul lider de la Kiev a mai precizat că speră să îl convingă pe președintele rus Vladimir Putin să discute condițiile în care Crimeea ar putea reveni în componența Ucrainei.

 

Referindu-se la referendumul de ieşire a Crimeei din componenţa Ucrainei, Ianucovici a declarat că ar fi făcut tot posibilul să-l evite.

„Este un exemplu clar cum o populaţie dintr-o regiune atât de mare, fiind influienţată de valul general de protest, a organizat un referendum şi ia ieşit din componenţa Ucrainei. Personal, nu pot accepta acest lucru”, a spus Ianukovici.

Rusia a anexat Crimeea luna trecută, după un referendum contestat de comunitatea internațională, după ce trupele ruse au preluat controlul total în pensinsulă.

 

 

 

(Sursa: deschide.md)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Grav accident de circulaţie, în Iaşi. Un Audi a intrat pe trotuar, a luat un florar pe capotă şi s-a oprit într-un stâlp
Articolul următorDe ce bagă bebeluşii diferite obiecte în gură? Comportamentul neînţeles până acum a fost explicat recent
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments