Tragedie! Incendiu de proporții într-un restaurant. Trei dansatoare exotice AU ARS DE VII

0
119
Foto: Claudiu Nicolae

Foto: Claudiu Nicolae

Restaurantul Beirut şi Legendary Pub din Constanţa au fost cuprinse de flăcări sâmbătă seară. Trei dansatoare, angajate ale restaurantului, şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite în urma incendiului masiv.

 

 

Un incendiu de proporţii a cuprins sâmbătă seara localul libanez de pe Bulevardul Tomis. Flăcările au pornit din spatele restaurantului şi s-au extins la Legendary Pub, care funcţionează în aceeaşi clădire, pe o altă latură, la etaj.  

 

Pompierii militari de la Detaşamentul Constanţa-oraş al ISU Dobrogea au intervenit cu nouă autospeciale pentru a potoli flăcările. Interiorul restaurantului a fost făcut scrum.  

 

Medicii spun că cel puţin patru persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă Constanţa. O femeie a suferit arsuri multiple la caile superioare, iar un bărbat şi o altă femeie s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au făcut un atac de panică.  

 

Foto: Claboo Media

Bulevardul Tomis a fost blocat de poliţiştii constănţeni între Bulevardul Mamaia şi Sala Sporturilor. Nenumărate echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa şi SMURD au intervenit pentru preluarea răniţilor.  

 

În zonă au fost detaşaţi şi jandami care erau dotaţi cu măşti de gaze pentru ei sau pentru cei care aveau probleme de respiraţie.  

 

Potrivit doctorului Ionuţ Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Constanţa femeia care a suferit arsuri ar putea să fie transferată la o unitate medicală din Bucureşti.

 

Câteva ore mai târziu, pompierii au găsit trei dansatoare, angajate ale restaurantului Beirut, carbonizate într-un vestiar. Una dintre ele are nume de scenă Micky şi era născută în Mangalia. Pe pagina ei de Facebook au început să apară mesaje de condoleanţe după ora 2.00 a zilei de duminică. Cea de-a doua este Nicole.  

 

Jurnalistul constănţean Dan Mincea se afla în Legendary Pub, împreună cu realizatorul TV Sorin Lucian Ionescu şi mai mulţi prieteni, în momentul în care s-a declanşat incendiul. „Eram în club. Cântau nişte băieţi (formaţia TBC din Constanţa – NR) în dechiderea trupei MadDriven. Am simţit miros de fum şi apoi am văzut cum iese de sub bar. Am ieşit cu toţi afară din Pub şi am observat că ardea restaurantul de lângă pub, Beirut.”  

 

Claudiu Nicolae, un tânăr din Constanţa care a ajuns în zonă la puţin timp după declanşarea incendiului, spune că toată lumea alerga pe stradă cu batiste sau măşti improvizate la gură şi la nas. Fumul puternic era dublat de cenuşa care zbura din acoperişul clădirii pe Bulevardul Tomis.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLIBERTATE, RESPONSABILITATE, RESPECT FAȚĂ DE LEGE – repere, principii și valori în promovarea unei culturi juridice a elevilor din Iași
Articolul următorPoa’ să ningă, poa’ să plouă! La Iași poți învăța să schiezi pe orice vreme
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments