VIDEO. Șocant. O fetiță de 12 ani, din Iași, a fost abuzată sexual mai bine de un an de propriul frate. Mama știa ce se întâmplă, dar a tăcut

0
118
Foto: bzi.ro

Foto: bzi.ro

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază, la care nimeni nu se aştepta, s-au petrecut într-o localiatate ieşeană. O fetiţă de 12 ani a trecut prin momente şocante, care o vor marca pe tot parcursul vieţii. Mai bine de un an de zile, micuța a fost abuzată sexual de propriul frate, mai mare cu 7 ani.
 

Mama celor doi a ascuns cele întâmplate în casa ei, din Horlești, însă adevărul a ieşit la iveală. Asistenţii sociali s-au sesizat şi au alertat poliţia care a demarat deja o anchetă.

 

Tânărul, Ionuț Scrija, a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracţiunea de act sexual cu minor  şi riscă să stea ani buni după  gratii.

 

 

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2014/04_apr/07/Stiri_un%20an%20de%20incest_E.flv{/flvremote}

 

 

 

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz, pentru a afla dacă fata era ameninţată cu acte de violenţă atunci când întreţinea relaţii intime cu fratele ei sau pur şi simplu nu realiza că nu ar trebui să facă sex la vârsta ei şi mai ales cu fratele.

 

Primele date din ancheta arată că primul act sexual a avut loc în urmă cu mai bine de un an, cu puţin înainte de moartea tatălui lor. Întâlnirile intime au continuat până acum o săptămână, atunci când o mătuşă i-a găsit dezbrăcaţi.

 

Mama celor doi a refuzat să anunţe poliţia, dar mătuşa lor a conştientizat gravitatea situaţiei şi a alertat asistentul social. Acum, băiatul este acuzat de act sexual cu un minor şi riscă până la şapte ani de închisoare.

 

 

(Sursa: iasitvlife.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎngrijorător. O treime dintre medicii de familie din Iași, sancționată de Casa de Asigurări de Sănătate
Articolul următorObligaţiunile ipotecare vor putea fi garantate cu credite care nu depăşesc 80% din valoarea imobilului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments