Ponta: „Diaconu are şanse să fie primul cu adevărat europarlamentar independent”

0
63

 

 

După ce a susţinut candidatura lui Mircea Diaconu ca independent la alegerile europarlamentare, premierul Victor Ponta a declarat pentru gândul că decizia instanţei de a-i permite să candideze „îl bucură”, Diaconu având şanse să fie „primul europarlamentar cu adevărat independent”. Diaconu a precizat că au existat presiuni în acest dosar, invocându-se raportul MCV.
 

Premierul Victor Ponta a declarat că „se bucură de decizia justiţiei”, care a decis astăzi că fostul senator PNL poate candida la alegerile europarlamentare ca independent.

„Mă bucur că justiţia a decis aşa, îi urez succes şi cred sincer că are şanse să fie primul cu adevărat europarlamentar independent”, a spus pentru gândul Victor Ponta, făcând aluzie la mandatul câştigat de Elena Băsescu în 2009, tot în calitate de candidat independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu şi-a dat demisia din PNL, după ce conducerea partidului a decis să nu-l includă pe lista pentru europarlamentare şi a decis să candideze independent. ANI a contestat candidatura acestuia la europarlamentare, dar Curtea de Apel a decis că poate candida.

Într-un interviu pentru gândul, Mircea Diaconu declara că se simte ca „într-un film american” în care un personaj solitar se luptă cu un sistem abuziv.

Diaconu a precizat că nu intenţionează să se întoarcă în PNL şi că au existat presiuni asupra acestui proces, invocânduse raportul MCV şi faptul că „penalii din Parlament” vor scăpa în urma acestui precedent.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMaia Morgenstern divorţează
Articolul următorCorneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments