Lovitură grea pentru PRO TV. Jurnalistul ieșean Septimiu Sărățeanu, unul dintre cei mai vechi oameni din instituție, a părăsit trustul media

0
143
Sursa: Facebook

Sursa: Facebook

Septimiu Sărățeanu, unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV, a plecat de la postul de televiziune. Sărățeanu, care în ultimii ani a fost producător al Știrilor Pro TV la Jurnalul de noapte și la cel de dimineață, și-a anunțat plecarea printr-o postare pe Facebook.

 

„Astăzi s-a încheiat cea mai importantă etapa a vieţii mele . Au fost aproape 18 ani de PRO TV cu experienţe şi întâmplări fabuloase , cu întâlniri speciale, cu oameni frumoşi şi memorabili, cu tristeţi şi descumpăniri trecătoare”, a scris jurnalistul pe contul de Facebook.

 

„Spiritul PRO nu dispare dacă schimbi clădirea , dacă îi vopseşti faţadă, dacă îi schimbi adresa sau faci amenajări interioare”, a mai scris el.

 

Contactat de Paginademedia.ro, Septiminu Sărățeanu nu a detaliat motivele plecării.

 

De ce a plecat?

„Probabil din aceleași motive pentru care o vor face și alții”, a răspuns el pentru Paginademedia.ro, fără a intra în amănunte.

 

Ce va face în continuare:

„Îmi voi concentra atenția asupra propriei firme de producție de televiziune și consultanță”, a declarat Septimiu Sărățeanu pentru Paginademedia.ro.

 

(Sursa foto: Facebook)

 

Carte de vizită Septimiu Sărățeanu:

Septimiu Sărățeanu a debutat în jurnalism în 1991, la Iași, la cotidianul Monitorul. Este absolvent al Școlii BBC și al unor cursuri Radio France Internationale. A lucrat, pe rând, la Radio Nord – Est, a fost apoi redactor-șef la Radio Hit.

În 1995 a devenit corespondent al agenției Mediafax pentru Iași.

Din 1996, a fost corespondent Pro TV pentru zona Moldovei.

În 1998, a fost producător regional Pro TV, coordonând stațiile locale și corespondenții din zona Moldovei.

În 2000 a fost numit director Pro TV Iași. În același an, primește Premiul pentru Jurnalism al Fundației Pro.

Din 2002, producător Pro TV București, pentru știri și pentru programele speciale (transmisiuni de Paști, Dăruiești și Câștigi, Te vezi la Știrile Pro TV). A mai fost comentator sportiv la Sport.ro.

În 2004, a fost corespondent pentru CNN World Report.

 

Postarea integrală de pe Facebook:

„Astăzi s-a încheiat cea mai importantă etapa a vieţii mele. Au fost aproape 18 ani de PRO TV cu experienţe şi întâmplări fabuloase, cu întâlniri speciale, cu oameni frumoşi şi memorabili, cu tristeţi şi descumpăniri trecătoare. Toate au fost pur şi simplu VIAŢA trăită la intensitate maximă, uneori o viaţă la puls 200, sub semnul becului roşu ” on air “.

 

PRO TV în toţi cei 18 ani mi-a dat şi mi-a luat totul şi pentru asta îi mulţumesc.

Le mulţumesc tuturor acelor oameni de la care mereu am învăţat câte ceva.

Le mulţumesc celor care m-au suportat cu firea mea vulcanică. Le mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor cu care am scris istoria media în anii ce au trecut.

Spiritul PRO nu dispare dacă schimbi clădirea , dacă îi vopseşti faţadă, dacă îi schimbi adresa sau faci amenajări interioare. Spiritul PRO e în oamenii ce au pus suflet, viaţa, energie şi creier în toată această corporaţie, devenită o “multinaţională”.

 

Spiritul PRO la mine e în ADN (cum e la mulţi alţii) şi nu mă va părăsi niciodată.

Rămâne ca în anii ce vin să arătăm că ştim să deschidem uşi ca să explorăm , nu ca să închidem lumina.

Nu mă întrebaţi ce voi face pentru că încă nu am un răspuns! Am tot timpul din lume să spun ” sunt tânăr, doamnă!” şi să mă gândesc ca grădinar va ajunge acela ce va apuca pensia.

Vreau să mă odihnesc puţin ca să pot să „Gândesc liber” în coordonata sa spaţio-temporală definite.

PRO TV sunt mândru că am fost al tău!

Viitor fii mândru că îţi voi aparţine!”

 

 

(Sursa: paginademedia.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Întoarcerea la dragostea dintâi. Gabriel Grigore a revenit în conducerea PDL, după o scurtă perioadă petrecută la PMP
Articolul următorStenograme. Primele interceptări în dosarul de luare de mită al lui Radu Mazăre
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments