Recomandarea SEDCOM LIBRIS: Profesorul de fericire – Ciprian Enea, Editura RAO

0
91

„Pe când mă aflam pe marginea prăpastiei financiare şi existenţiale, după ce s-a mai liniştit mahmureala, mi-am făcut o listă de priorităţi. Lista marilor dorinţe, zece la număr, cu lucrurile pe care îmi doream să le trăiesc şi să le degust cu adevărat în viaţă. Pe prima poziţie am trecut: Vreau să fiu liber, să nu am niciodată şefi în viaţa mea, să muncesc doar atât cât cred de cuviinţă şi să nu fac niciun compromis inacceptabil de dragul banilor. Pe poziţia a doua trona maiestuos: Vreau să călătoresc, să mă bucur de lumea din jurul meu. Nici cu poziţia a treia nu m-am lăsat mai prejos : Vreau să scriu cărţi prin care să le vorbesc oamenilor şi să-i ajut pe aceştia să fie mai buni, mai puternici, mai fericiţi, mai puţin singuri. Apoi au urmat fraze precum: Vreau să am timp să citesc, să degust vinuri şi să fiu lipsit de griji materiale. Vreau să fac un milion de euro călătorind.”

 

Volumul este editat de Editura RAO  si poate fi cumpărat din librăriile  SEDCOM LIBRIS și online, de pe site-ul www.sedcom.ro.

 

În prima sa carte de călătorii, Jurnalul unui călător boem – 1001 de femei, Ciprian Enea abordează ideea de femeie din perspectiva unui panaceu universal, care vindecă inclusiv marile angoase metafizice. În cel de-al doilea jurnal, vorbește despre bani. Valoarea  lor este dată  de cât de multă fericire aduce posesorului lor;  dar fără câteva zerouri zdravene, de multe ori fericirea este un deziderat intangibil…

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments