Idei geniale. Un grup de tineri ieşeni a realizat în ediţie limitată tricoul "Fă, Doina" (VIDEO)

0
196
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/eQW4HMO2C-A?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Un grup de tineri întreprinzători din Iaşi cu spirit civic şi idei gârlă au lansat în aceste zile, tricoul „Fă, Doina” la incredibilul preţ de 2 lei. Obiectul vestimentar poate fi achiziţionat online. Dincolo de glumă şi de afacerea în sine, tinerii vor să-şi arate nemulţumirea şi dezgustul faţă de limbajul public folosit de politicienii români în ultimele zile.

 

 

„Ca reacţie la comportamentul public al primului-ministru al României, domnul Victor Ponta, am decis să realizăm un design pentru un tricou cu mesajul: „Ne-a luat doar 25 de ani pentru a evolua de la „Măi animalule!” la „Fă, Doina”, menţionează tinerii întreprinzători pe blogul lor.

 

„Mai mult, am decis să punem în vânzare acest tricoul la preţul simbolic de 2 lei – politicienii de 2 lei merită un tricou pe măsură în opinia noastră!

 

 

Facem precizarea că demersul nostru este unul de natură civică, nu suntem membri ai vreunui partid politic; nu suntem nici duşmanii lui Ponta, nici fanii lui Băsescu (afirmaţiile făcute despre Gabriela Vrânceanu Firea ne dezgustă de asemenea), Antonescu sau oricărui alt -escu cu care suntem contemporani . Alegem însă să sancţionăm prostia de fiecare dată când simţim că au întrecut măsura şi când găsim timpul necesar. 

 

Am ataşat imaginea tricoului şi vă invităm să aflaţi detaliile pe blogul nostru.” spune Iulian Boia, Account Manager la TricouriPersonalizate.

 

Pe stoc sunt 27 de tricouri polo de culoarea uniformei purtată de Ponta la inspecţia din Teleorman, tinerii întreprinzători oferindu-se să le pună în vânzare la preţul de 2 lei*, în regim primul-venit, primul- servit. „Politicienii de 2 lei merită un tricou pe măsură, nu credeţi?”, mai precizează Boia.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments