Gigi Becali a ieșit din închisoare! El a fost scos la muncă, la Academia de fotbal a nașului Hagi

0
68

Gigi Becali a ieşit, luni dimineaţa, din Penitenciarul Poarta Alba. Latifudinarul nu a fost eliberat, ci a început munca la Academia de fotbal a lui Gică Hagi.

 

Surse autorizate au dezvăluit pentru Ziare.com că Becali a fost transportat în localitatea constănţeană Ovidiu, acolo unde este situată Academia lui Gică Hagi.

 

Sursele Ziare.com mai spun că finanţatorul Stelei nu a fost pus la „munca de jos”, ci a luat în primire un birou amenajat special pentru el, în care îşi va desfăşura activitatea de-acum înainte.

 

„Noi avem un contract semnat cu penitenciarul care prevede că numai dânşii pot oferi detalii despre deţinuţi”, a declarat Ciprian Mihai, ofiţerul de presă al Academiei, pentru Ziare.com.

 

Gigi Becali se afla încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanța, acolo unde execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare.

 

El a încercat să iasă din puşcărie pentru a munci încă de la începutul acestui an, atunci când Academia Hagi a solicitat penitenciarului un număr de deţinuţi pentru diverse munci.

 

Becali nu a fost selectat în primul „lot” de condamnaţi care au ajuns să muncească în cadrul academiei din Ovidiu, însă şansa i-a surâs acum.

 

Finanţatorul campioanei este transportat dimineaţa la locul de muncă, lucrează fără a fi supravegheat de gardienii închisorii şi se întoarce seara în celulă.

 

Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă nu au putut fi contactaţi până în acest moment pentru a confirma informaţia.

 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments