Doar două firme sunt interesate de milionul de euro alocat de administraţia ieşeană pentru finisarea pasajului "Eminescu"

0
57

Două firme îşi dispută contractul de un milion de euro alocat de Primăria Iaşi pentru realizarea finisajelor la Pasajul din Fundaţie. Din aceşti bani, interiorul pasajului va fi placat cu granit, se vor monta parapeţi cu amortizori, lămpi de iluminat şi panouri electronice de informare.

 

 

Problema este însă că, deocamdată, constructorul nu şi-a terminat treaba, iar lucrările stau mai mult pe loc. După ce săptămâna trecută şantierul s-a blocat din lipsă de fonduri, firma s-a angajat din nou în faţa municipalităţii că pasajul va fi gata peste 4 luni şi că va mobiliza pentru asta 100 de muncitori.

 

„Constructorul a dat garanţii că îşi respectă termenul şi că, începând cu săptămâna aceasta, se vor organiza din toate punctele de vedere şi îşi vor duce treaba la bun sfârşit. Până nu văd, nu cred. Eu nu sunt chiar ca Toma Necredinciosul, dar cu el da. Până nu văd, nu cred”, a spus Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iaşi. 

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments