VIDEO. „Blândul” Constantin Pâslaru i-a tras un pumn în față fostului primar de Pungești. Activistul cu cazier face iureș împotriva gazelor de șist

0
93

Activiştii de mediu s-au încăierat cu fostul primar, pe care îl acuză că i-a susţinut pe americanii de la Chevron, care vor explorarea gazelor de şist în zonă. Atât jandarmii, cât şi protestatatarii spun că fostul edil este cel care a dat prima lovitură, relatează Digi 24.
 

Fostul primar al comunei a ajuns cu maşina în locul unde protestatarii anti-gaze de şist erau ţinuţi de cordonul de jandarmi. A coborât din maşină, iritat de scandările activiştilor şi a început să lovească, spun martorii.

Un alt incident a făcut sângele protestatarilor să clocotească. Un bărbat care trecea cu patru băieţi prin apropierea sondei Chevron a refuzat să se legitimeze. El spune că a luat-o la fugă, însă a fost prins şi dus la dubă. Şi el şi fiul lui de 14 ani ar fi fost răniţi în urma conflictului avut cu jandarmii.

 

 

Citește și:   Adevărul despre Constantin Pâslaru: EXPULZAT din Belgia, INTERDICȚIE în România, pașaport FALSIFICAT. S-a dat BOLNAV PSIHIC, analfabet. DOCUMENTE EXPLOZIVE

 

Citește și: Constantin Pâslaru, președintele PER Iași, A DEMISIONAT din partid. Dezvăluirile 7EST l-au pus într-o postură jenantă

 

Citește și: CAZ ȘOCANT. Un traficant de persoane şi de droguri mai lipsea din politica ieşeană. Pâslaru, politicianul pe val, TRECUT MAFIOT
 

 

 

Jandarmii spun că nu au făcut nimic altceva decât să-l legitimeze şi să-l avertizeze.

Când au auzit de incident, protestatarii revoltaţi le-au cerut socoteală jandarmilor.

„Nu aveți suflet în voi! Aveți suflet de diavol, niște nenorociți sunteți! Veniți si ne bateți copiii, ne-ați bătut pe noi, bătrâni, acum bateți copii!” – așa au sunat acuzele protestatarilor.

 

 

 

 

De când sonda este amplasată acolo, pe drumul judeţean jandarmii fac controale periodic, iar traficul este supravegheat tot timpul.

O parte dintre sătenii care au stat în faţa cordonului de jandarmi au avut cu ei sape, pe care le-au ţinut ostentativ, însă nu le-au folosit în niciun fel. 

 

 

 

(Sursa: digi24.ro)

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments