VIDEO. La un pas de Roland Garros. Performanţă de excepţie a tenismanului ieşean Bogdan Ionuţ Apostol

0
106
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/D1vXL9yGiKE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: mirceahodarnau.ro

Performanţă deosebit de importantă pentru tenismanul ieşean Bogdan Ionuţ Apostol. Tânărul legitimat la CSM Paşcani a câştigat al treilea turneu important din acest an, organizat la Mediaş, atât la simplu cât şi la dublu.

 

Succesul sportivului vine după alte două competiţii cucerite în Bulgaria şi se află la un pas de a participa la marele turneu de grand şlem de la Roland Garros, arată newspascani.com.

 

În finala competiţiei de la Mediaş l-a întâlnit pe colegul său de la dublu Nicolae Frunză, pe care l-a învins în două seturi cu scorul de 6-2, 6-4.

 

Pe echipe, cei doi sportivi au învins o echipă din Rusia, cu acelaşi scor înregistrat la simplu. Într-un interviu acordat presei locale înainte de competiţie, tenismenul preciza ce implică acest sport pentru a face performanţă. Obiectivul său este participarea pe tabloul principal la Roland Garros.

 

Bogdan Ionuţ Apostol a ajuns pe locul 49 în lume la juniori, după cele trei turnee câştigate şi se pregăteşte să intre cu brio în cariera de profesionist.

 

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments