VIDEO. Alina Eremia, mult prea sexy în noul clip

0
555

 

 

Alina Eremia lansează un nou videclip, pentru piesa „Cum se face”, compusă de Mihai Boldea, pe versurile lui Claudiu Polk.
 
Versurile vorbesc despre o fată îndrăgostită, care însă îi trage semnale de alarmă iubitului său indiferent că roata se poate întoarce oricând, iar atitudinea lui rece poate să o adopte şi ea. Pe de altă parte, fata îşi aduce aminte şi de momentele frumoase petrecute împreună”, a explicat Alina Eremia.
 
Filmările videoclipului, în regia lui iRonic, au avut loc la Palatul Ghica de la Căciulaţi şi au durat aproape 24 de ore.
 
„Mi-a plăcut faptul că s-a lucrat cu plăcere şi bună dispoziţie, ceea ce ne-a ajutat foarte mult să rezistăm atât de multe ore. Ironic, regizorul clipului a avut grijă să surprindă cele mai interesante detalii”, a mai spus Alina.
 

 
 Clipul este unul fresh si plin de energie. „Fata alege să îşi învingă supărările şi frustrările, se întâlneşte cu prietenele sale, în casa în care locuia cu iubitul său, şi dau o petrecere de zile mari. Deşi se distrează, îşi aduce aminte şi de clipele în care totul era perfect în relaţia lor”, a adăugat tânăra artistă.
Alina Eremia a purtat patru ţinute Pas de Tout by Mădălina Dorobanţu, machiajul a fost asigurat de Corina Hera, iar coafurile de Luciana Dorobat.
 
 
Alina Eremia
 
Fanii artistei pot vedea în clip şi o coregrafie spectaculoasă: „Un lucru pe care mi-am dorit să-l introduc în videoclip a fost un moment de coregrafie, şi cine putea să gândească un dans senzual dacă nu Bogdan Boantă? Am lucrat excelent împreună!”, a declarat Alina.

 

 

 

(Sursa: showbiz.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCătălin Botezatu: "Aş merge să lupt pe front pentru ţara mea"
Articolul următorREVOLTĂ ca la Pungeşti: Conest înfige un bloc în inima Tătăraşiului. Locatarii au ieşit din case şi protestează, imobilul fiind ridicat la 6 m de cel mai apropiat bloc
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments