Rușii afirmă că semnăturile transnistrenilor au ajuns la Moscova

0
60

 

 

Cea mai mare  parte a semnăturilor comunităţilor ruseşti din Transnistria au ajuns la Moscova, despre acest lucru a comunicat adjunctul vicepremierului rus, Dmitrii Rogozin, Dmitrii Loskutov, citat de vesti.ru.
 

La rândul său, Rogizin a spus „Bravo”.

Ieri, de la bordul aeronavei guvernamentale ruseşti YAK 42 cu care a venit Dmitrii Rogozin împreună cu mai mulţi demnitari au fost ridicate patru cutii cu semnăturile transnistrenilor, care au spus că vor alipirea Transnistriei la Rusia. „Delegaţia rusească a lăsat cutiile cu semnături la bordul aeronavei de la Chişinău având încrederea că ele vor fi în siguranţă”, suţinea anterior Serghei Jigariov, deputat în Duma de Stat a Rusiei. Asta după ce aeronava guvernamentală rusească a fost întoarsă din drum, deoarce Ucraina şi România au interzis survolarea spaţiului aerian.

 

Ieri, Ministerul de Externe de le Chişinău a difuzat un comunicat de presă în care spune că materialele au fost reținute de organele competente ale Republicii Moldova pentru a analiza legalitatea acestora în conformitate cu legislația RM în vigoare.

 

 

 

 

(Sursa: deschide.md)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments