Ce spune Victor Ponta despre "femeia cu barbă" şi cum a aflat premierul că România nu prea are prieteni

0
86

 

Premierul României, Victor Ponta, a fost la Copenhaga pentru a susţine piesa cântată de Ovi şi Paula Seling în finala EUROVISION 2014, dar s-a declarat dezamăgit atât de sistemul de vot, cât şi de piesa câştigătoare.
 

Premierul Victor Ponta, care a fost prezent sâmbătă seară la Copenhaga, la finala EUROVISION 2014, a spus că pentru el a fost mai mult ”o experienţă geo-politică” şi că a realizat că România nu are foarte mulţi prieteni europeni. Mai mult, primul-ministru a evitat să comenteze pe larg orientarea sexuală a câştigătorului concursului, reprezentat de Conchita Wurst.

”Am văzut un fel de geo-politică la vot, mi-am dat seama că românia n-are foarte mulţi prieteni. Asta trebuie să ne dea de gândit. Pentru mine a fost o experienţă de geo-politică, dar sunt convins că odată România va câştiga. Mi-e foarte greu să comentez. Eu mi-aş fi dorit, aşa era spiritul meu sportiv, să câştuge cea mai bună melodie, femeie, bărbat, transexual, nu contează. Dar în spatele votului sunt alte considerente”, a declarat Ponta, la Antena 3.

Finala EUROVISION 2014, care s-a desfăşurat pe 10 mai la Copenhaga, a fost câştigată de Conchita Wurst, reprezentanta Austriei în concurs, cu melodia ”Rise like a Phoenix”. România, reprezentată de Paula Seling şi Ovi, cu melodia ”Miracle”, s-a clasat pe locul 12.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments