Ianukovici a ținut o conferință de presă. Ce vrea președintele FUGAR

0
89

 

Ex președintele Ucrainei, Victor Ianukovici a emis o declarație, de la Rostov, prin care cere ca armata Ucrainei trebuie să fie retrasă din localitățile estice ale țării, notează censor.net.ua.

“Cea mai mare parte a populației din Donbas a ieșit la referendumul de autodeterminare. Aceștia au votat orice altă formă de organizare, pentru stoparea atacurilor armate ale armatei ucrainene”, a precizat Ianukovici.

 

Ex președintele Ucrainei a recunoscut că admis mai multe greșeli când exercita funcția de președinte al țării, dar “ (…) viața oamenilor este mai presus de orice. Armata ucraineană a omorât până în prezent circa 300 de oameni nevinovați. Eu chem toată lumea să oprească vărsările de sânge”, a mai adăugat Ianukovici.

În finalul declarației, Ianukovici a cerut retragerea armatei ucrainene din localitățile Lugansk, Donețk și Odesa și încetarea atacurilor armate asupra populației.

 

 

 

(Sursa: censor.net.ua)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO explozie devastatoare la o centrală nucleară a zguduit din temelii un oraș iranian. Autoritățile tac mâlc
Articolul următorA plecat din România cu 26 de dolari în buzunar, iar acum învârte pe degete companii de sute de milioane în SUA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments